ТОНИ - ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ

за 290 лв.

в София за категория "В"

Шофьорският курс за водачи на леки автомобили се провежда в две части: "Обучение по теория" и "Обучение по кормуване".

ОБУЧЕНИЕ ПО ТЕОРИЯ

Теоретичното обучение е с продължителност 2 седмици: 10 дни по 4 учебни часа на ден, общо 40 учебни часа по 45 минути. Провежда се в работни дни от понеделник до петък, сутрин от 8:30 до 12:00 часа или вечер от 18:00 до 21:30 ч.

По време на теоретичния курс ще изучавате 2 учебни дисциплини: "Безопасност на движението по пътищата" и "Общо устройство на автомобила". Учебният център ви осигурява нужните помагала за подготовка: листовки и учебници.

След завършване на курса ще имате 1 седмица за подготовка за вътрешен теоретичен изпит върху листовки. Без да сте взели успешно вътрешния теоретичен изпит не може да се явите на изпит по кормуване пред ДАИ. Това показва колко важен етап е теоретичната подготовка, за да получите шофьорска книжка. Съществена част от обучението ви на този етап е процесът на самоподготовка: самостоятелно изучаване на Правилника за движение и упражнения за решаване на листовки. Колкото повече труд положите в самостоятелния процес на учене, толкова по-лесно ще ви бъде по време на теоретичното ви обучение в учебния център.

ОБУЧЕНИЕ ПО КОРМУВАНЕ

Практическото обучение включва 31 учебни часа по 50 минути. Допуска се практическо обучение не повече от 2 учебни часа на ден. Това означава, че дори да кормувате всеки ден, ще са ви нужни още 2 седмици за практическото ви обучение. Затова целият шофьорски курс продължава най-малко 1 месец.

На полигона ще се обучавате да потегляте и да спирате, да увеличавате и да намалявате скоростта, да завивате надясно, наляво и в обратна посока. Постепенно ще преминете към кормуване по улици с ниска интензивност на движението и кормуване извън населено място.

След като добиете умения за контрол на автомобила при ниски и високи скорости, ще преминете към по-сложни маневри като: заобикаляне, престрояване при ниска и висока интензивност на движението, изпреварване, влизане от главен във второстепенен път, рязко спиране, успоредно и перпендикулярно паркиране. В началото и в края на всеки час се провежда инструктаж и анализ на действията ви в рамките общо на 10 мин.
Учебната кола е нов автомобил Шевролет модел Лачети.

Място на провеждане на шофьорските курсове

За Ваше удобство мога да ви вземам с учебната кола от удобна за вас метростанция: "Искърско шосе" или "Дружба" и близки до тях спирки на градския транспорт и да отиваме заедно до учебната зала, до полигона или до района, в който ще проведем градското кормуване.

Учебната зала на автошколата се намира в кв. Гара Искър, ул. Йордан Тодоров 24В.
Учебните полигони са в ж. к. Дружба 1 и ж. к. Младост 1.
Районите на градско кормуване са кварталите: Младост, Дружба, Гео Милев, Редута, както и възлови кръстовища в столицата. Кормува се по ваше желание и по бъдещите ви маршрути от дома до местоработата ви или до учебното заведение.

За повече информация натиснете ТУК

home buttonМНЕНИЯ
ЗА ШОФЬОРСКИЯ КУРСМнение на Даяна Илиева за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Даяна Илиева

"Дължа едно огромно благодаря за всички нерви и усилия, за цялото търпение и внимание, което отдели за мен и за всичко, на което ме научи най-добрия инструктор Тодор Гроздев! Мога да гарантирам, че добрите резултати се получават само с общи усилия!"


Мнение на Миглена Дудина за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Миглена Дудина

"Така шофираме ние с най-добрия и всеотдаен инструктор :)"


Мнение на Мартин Николов за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Мартин Николов

"Много съм доволен от шофьорските курсове! Инструктурът Тодор Гроздев е много спокоен и много точен човек. Бързо си взех часовете, слушах го внимателно и успях да разбера и да схвана нещата."


Мнение на Селин Мустафа за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Селин Мустафа

"Моето лично мнение, свързано с школата и обучението на г-н Гроздев е изцяло положително. Като инструктор този човек изгради в мен навици, които са задължителни на пътя. Отношението му към курсистите е идеално и на професионално ниво. Аз се радвах и наслаждавах на тези часове на кормуване, като всеки път знаех, че трябва да бъда по-добра и по-подготвена от предишния ми час. Благодарение на моя инструктор г-н Тодор Гроздев, аз не изпитвах страх, че няма да мога да се справя. Той ме научи не само какво представлява един автомобил, не само как се задвижва, не само как да шофирам правилно, той ме научи на дисциплината на пътя, да изпълнявам написаното в “правилника за движение по пътищата”, да не изпитвам страх, когато шофирам и да запомня, че знаците са азбуката на пътя."


Мнение на Стела Маркова за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Стела Маркова

"Благодаря на Тони!
С помощта на инструктора Тодор Гроздев успях да науча много неща за движението на пътя. Още от първия час по кормуване ми направи впечатление на спокоен и жизнерадостен човек. Когато е правил забележки е било с цел да запомня и да се поуча от грешките си, за да мога в бъдеще да не ги повтарям. Той успя да ме научи да шофирам и благодарение на това минах успешно изпита по кормуване. "


Мнение на Нели Янкова за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Нели Янкова

"Открих инструктура си случайно в интернет, докато търсех къде да започна своя курс по шофиране. Избрах него, защото можех да започна, точно когато исках. Решението ми да му се доверя, в това той да ме учи да шофирам, беше оправдано, тъй като получих много знания и умения, които са основата да стана добър шофьор. Бих му препоръчала да бъде по-спокоен в дадени ситуации."


Мнение на Стилиян Стойчева за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Стилиян Стойчев

"Много съм доволен от курса, който изкарах при Тодор Гроздев. Научих много и му благодаря за точността и коректното му отношение."


Мнение на Лилия Бенова за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Лилия Бенова

"Тони е един много опитен инструктор. Стреми се да предаде знанията си и опита на нас - неговите курсисти. За него е важно да ни направи добри водачи, за да може нашите близки, приятели и деца, да бъдат спокойни с нас зад волана. Много прям и честен човек. Взискателен като преподавател, но това ни стимулира да се справяме все по -добре и да не го разочароваме. С него не само се учим да шофираме, а и преживяваме едно емоционално приключение."


Мнение на Валерия Апостолова за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Валерия Апостолова

"На най-добрия инструктор - Тодор Гроздев, благодаря за търпението и за всичко, на което ме научи!"


Мнение на Мариус Хариев за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Мариус Хариев

"Реших да карам шофьорски курсове и попаднах на точния и справедлив инструктор - г-н Тодор Гроздев. От него научих много, защото е сериозен и винаги обръща сериозно внимание, за да сме безопастни на пътя. Доволен съм от него и съветвам всеки, който реши да изкара шофьорски курс, да се запише при г-н Тодор Гроздев."


Мнение на Цветина Здравкова за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Цветина Здравкова

"След успешно положен изпит по кормуване искам специално да благодаря на Тодор Гроздев. С изключително професионално отношение, спокоен, уравновесен с индивидуален подход и търпение. Научи ме не само да шофирам, а и как да бъда толерантна и отговорна на пътя. Отново благодаря за усилията и напътствията. Препоръчвам го на всички бъдещи курсисти!"


Мнение на Аргир Цветков за автомобилния инструктор Тодор Гроздев - Тони
Аргир Цветков

"Изкарах опреснителен шофьорски курс при г-н Тодор Гроздев (Тони). Много добър професионалист! Спокоен човек! Подходи с много търпение и разбиране към шофьорските ми недостатъци. Отработихме проблемните за мен неща и получих необходимите умения. Благодаря! "


home buttonhome button